Naše realizace

Psychiatrická léčebna Bohnice

Výroba izolačních a vrstvených bezpečnostních skel.

Celkem jsme dodali přes 24.000 ks izolačních a vrstvených skel na rekonstrukce jednotlivých pavilonů v Psychiatrické léčebny v Bohnicích s distančním meziskelním rámečkem v RAL6011. 

Bazén Slaný

Výroba izolačních skel včetně montáže

V rámci realizace byla zajištěna kompletní dodávka izolačních skel, zahrnující demontáž stávajícího zasklení a montáž nového. Pro zvýšení energetické efektivity budovy bylo navrženo použití tepelně-izolačního trojskla s protislunečním pokovením SGG COOL-LITE® XTREME 70/33.Toto zasklení poskytuje vysokou propustnost světla a zároveň snižuje přenos tepla, čímž se zabraňuje přehřívání vnitřních prostor.

BD Novoveská Teplice

Řezání a opracování vrstvených bezpečnostních skel

V rámci realizace proběhlo řezání mléčných vrstvených bezpečnostních skel a broušení svislých hran pro tři bytové domy na ulici Novoveská v Teplicích.

Strukturální zasklení

Výroba a montáž strukturálního zasklení

Realizace zahrnovala kompletní dodávku izolačních skel se strukturálními spojy, které byly instalovány do prosklené pracovny s cílem vytvořit rozsáhlé prosklené plochy. Tento typ zasklení poskytuje moderní estetiku a zároveň splňuje vysoké nároky na tepelnou izolaci a pevnost konstrukce.

Předokenní zábradlí

Dodání a montáž předokenního zábradlí

Realizace zahrnovala dodání a montáž předokenního zábradlí z vrstveného bezpečnostního skla, které bylo upevněno přes bodové terče přímo do fasády budovy. Toto řešení zajišťuje vysokou úroveň bezpečnosti a moderní vzhled, přičemž zachovává minimalistický design a maximální průhlednost zábradlí.